Laden Evenementen

Ieder jaar organiseert DmB een kerstavonddienst in Het Koninklijk Concertgebouw van Amsterdam. Ook dit jaar gaan de deuren open om je te verwelkomen voor een feestelijke viering. Feestelijk vanwege de prachtige ambiance van Het Concertgebouw. Feestelijk vanwege de inhoud van de samenkomst. De dienst staat dit jaar onder leiding van dominee Wim Scheltens.

Gratis toegang
Iedereen is welkom! Net als voorgaande jaren is de toegang gratis. Aan het organiseren van een dergelijk evenement hangt echter een fors prijskaartje. De prijs van één stoel bedraagt € 12,50. Het zou ontzettend fijn zijn als je bijdraagt in de bestrijding van de onkosten. Er zal een collecte worden gehouden en het is mogelijk om snel, veilig en gemakkelijk via iDeal te doneren.

Let op:
Binnenkort heb je via www.kerstavonddienst.nl de mogelijkheid om voorrangskaarten te kopen, zodat je verzekerd bent van een stoel. Daarnaast steun je iemand anders die de kosten niet kan dragen.

De deuren gaan op maandagavond 24 december om 19.30 uur open, de samenzang start om 19.45 uur en de dienst is van 20.00 – 22.00 uur. 

Er zijn 1933 plaatsen. Onder alle mensen die in de rij staan, worden rond 19.00 uur kaarten uitgedeeld. Als je een kaartje ontvangt, weet je zeker dat je een plekje hebt. Mocht je later komen en geen kaartje hebben gekregen, dan kijkt het team van Het Concertgebouw of er nog plek vrij is. 

Muzikale medewerking
De muzikale medewerking wordt verleend door:

Koorvereniging Concertante uit Voorburg
Choral Voices uit Groningen
Kloosterkerkkoor uit s’Gravenhage
Schola Davidica uit Utrecht
Vocaal Ensemble Magnificat uit Emmen

Marjolein Kolkert – Sopraan
Mattijs Leffers – Tuba
Boudewijn Zwart – Vleugel en Carillon
Everhard Zwart – Orgel

Daniel’s Orchestra (begeleidingsorkest )bestaande uit strijkers, harp, fluit, hobo, koperblazers en pauken.

Dit geheel staat onder leiding van dirigent Daniël Rouwkema